6948183576 Αγγέλων 2, Αχαρνές
hero image
 
 
 
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Γερανοί Αχαρνές Αττικής | Κλαρκ - Ανυψώσεις - Γερανομεταφορές - Καλαθοφόρα 


Η επιχείρησή μας “ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στη Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με γερανούς, γερανομεταφορές και ανυψώσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες, άμεσα και οικονομικά σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας ένα στόλο που αποτελείται από σύγχρονους γερανούς με δυνατότητα ανύψωσης 30 μέτρων, καλαθοφόρα οχήματα, κλαρκ και λοιπά οχήματα καθώς, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία και να σας εγγυηθούμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Οι χειριστές των μηχανημάτων μας διακρίνονται για την επαγγελματική τους κατάρτιση, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους. Έχουν πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ανυψώσεων και εκπαιδεύονται διαρκώς προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
 
 
 
     
     
 
ΣΥΝΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ

Οι συγχρονοι γερανοί μας, τα κλαρκ και τα καλαθοφόρα οχήματα που διαθέτουμε συντηρούνται διαρκώς και επιμελός προκειμένου να σας προσφέρουμε απροβλημάτιστα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η ασφαλής και έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε εργασίας που θα μας αναθέσετε καθώς και η σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται για εργασίες με γερανούς, γερανομεταφορές, εργασίες με καλάθι και ανυψώσεις.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας με τους γερανούς και τις ανυψωτικές εργασίες, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση, σωστή και κυρίως ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά και ανύψωση παντός είδους φορτίου στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.