6948183576 Αγγέλων 2, Αχαρνές
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | Γερανοί Αχαρνές Αττικής | Κλαρκ - Ανυψώσεις - Γερανομεταφορές - Καλαθοφόρα 


Η επιχείρησή μας “ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών και ανυψώσεων με γερανούς σε όλη την Αττική.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον τομέα των ανυψώσεων με γερανούς, εξασφαλίζοντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Μέσα από μία μεγάλη πορεία στο χώρο των γερανών και των ανυψώσεων, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι έχουμε φέρει σε πέρας μερικές από τις πιο δύσκολες εργασίες στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Ανυψώσεις Βαρέων Αντικειμένων
Ανύψωση Οικοδομικών Υλικών
Ανύψωση Μεταλλικών Κατασκευών
Ανύψωση - Τοποθέτηση Επιγραφών
Ανελκύσεις - Καθελκύσεις Σκαφών
και οποιαδήποτε εργασία με γερανούς επιθυμείτε.
 
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας που μας έχετε αναθέσει.
 
   
     
 
 
     
     
 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΘΙ - ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΑ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και έμπειρους χειριστές, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φέρετε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε σε ψηλό σημεία, όπως:
 
Ελαιοχρωματισμούς - Επιδιορθώσεις Κτιρίων
Καθαρισμοί Υαλοπινάκων
Κοπή - Κλάδεμα Δέντρων
Τοποθετήσεις Ικριωμάτων
​​​​​​​ Τοποθετήσεις Καμινάδων
​​​​​​​ Τοποθετήσεις Επιγραφών - Γιγαντοαφισών κ.α.
 
Με τα καλαθοφόρα οχήματα μας μπορούμε να προσεγγίσουμε και τα πιο δύσκολα και ψηλά σημεία, παράλληλα σας επιτρέπουν να εργάζεστε ακίνδυνα, παραγωγικά και άνετα σε ώστε να μπορέσετε να φέρετε σε πέρας την εργασία που επιθυμείτε.
 
     
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.